.

.

Poklopac perilice,21 x 51, Vodootporne Navlake za pranje strojeva i sušači sa zaštitom od mrlja na Vrhu,Противоскользящая Пылезащитная poklopac hladnjaka s torbicom za pohranu (1 kom)

Poklopac perilice,21 x 51, Vodootporne Navlake za pranje strojeva i sušači sa zaštitom od mrlja na Vrhu,Противоскользящая

HRK 35.97

Prisutan
U skladištu.

【Veličina】Veličina пылезащитной poklopca je oko 51 x 21 cm/ 130 x 55 cm, veličina torbe za prtljagu je 7 x 7 cm/18 x 18 vidi(ДхШ), pogodan za većinu standardnih strojeva,ali, molim vas izmjerite vaš aparat prije postavljanja vaše narudžbe. 【Materijal】Prašinu torbica stroj za pranje rublja je izrađen od visoko-kvalitetne хлопчатобумажного смесового materijala,mekan i izdržljiv,pomaže u zaštiti od prašine okoliš pranja rublja. 【Višestruke koristi】Ovaj prašinu torbica za hladnjak možete koristiti za zamrzivača,sušare,ormara,hladnjak,stroj za pranje rublja,mali kava stol i tako dalje 【Praktične torbe za pohranu】Gornji poklopac perilice s vrećama za pohranu s obje strane,u koji možete staviti cvijeće ili olovke i druge sitne i lagane stvari.molimo,imajte na umu da teške stvari ne može se držati, inače gornjeg poklopca perilice i sušilice rublja padaju. 【Kupujte s povjerenjem】Uvijek koristite kvalitetne materijale.Ako imate bilo kakvih problema u vezi ovog vrhu kape za kosu za perilice, molimo ne ustručavajte se prvo kontaktirajte nas, mi ćemo odgovoriti u roku od 12 sati i da vam omogući zadovoljavajuće rješenje.Materijal : Хлопчатобумажный Len.Boja : Siva I Bijela.Veličina : Približno 55x130 Cm (21,7x51,2 inča).Funkcija : Kućna Upotreba,Izolacija Od Prašine,Zaštita Hladnjak Sa Ledenicom,Ormara,Stola I Stroj Za Pranje Rublja Od Prašine,Produženje Vijeka Trajanja.Materijal : Pamuk Donje Rublje.Boja : Siva I Bijela.Veličina : Približno 55x130 Cm (21,7x51,2 inča).Funkcija : Kućna Upotreba,Izolacija Od Prašine,Zaštita Hladnjak Sa Ledenicom,Ormara,Stola I Stroj Za Pranje Rublja Od Prašine,Produženje Vijeka Trajanja.Materijal : Pamuk Donje Rublje.Boja : Siva I Bijela.Veličina : Približno 55x130 Cm (21,7x51,2 inča).Funkcija : Kućna Upotreba,Izolacija Od Prašine,Zaštita Hladnjak Sa Ledenicom,Ormara,Stola I Stroj Za Pranje Rublja Od Prašine,Produženje Vijeka Trajanja.Materijal : Pamuk Donje Rublje.Boja : Siva I Bijela.Veličina : Približno 55x130 Cm (21,7x51,2 inča).Funkcija : kućna upotreba,Izolacija Od Prašine,Zaštita Hladnjak Sa ledenicom,Ormara,Stola I Stroj za Pranje rublja Od Prašine,Produženje Vijeka Trajanja.Imajte Na Umu : . 1. Uljne Mrlje,Mrlje,Začina Za Soja Umak I Tako dalje Mora Biti na Vrijeme Obrisao.Mrlje Se Lako Ostavljaju Tragove U Dugo Vremena,A Za Čišćenje Se Koriste Neutralne Deterdžente. 2. Prilikom Njegove Instalacije Će Biti Vidljive Tragove Savijanja.Možete Ga Разровнять Strujnog Željezo (Obratite Pozornost Na Temperaturu). 3. Obratite Pozornost Na Temperaturu, Molimo, Obratite Pozornost Na Korištenje Izolacijske Polaganje Boravak Posuđa S Visokom Temperaturom. 4. Molimo Vas, Ne Отбеливайте.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji