.

.

Qqmora Prozračivanje Tla Спайковые Sandale, Регулируемость Izdržljive i Čvrste Cipele za Газонного Аэратора Cipele za Nokte za Trke se obavlja putem distributeri za Vrtni Alat za Trke Alata

Qqmora Prozračivanje Tla Спайковые Sandale, Регулируемость Izdržljive i Čvrste Cipele za Газонного Аэратора

HRK 283.80

Prisutan
U skladištu.

Pomaže travnjaka udahnuti i apsorbirati potrebne hranjive tvari.Čvrsti željezni šiljak stvara malu rupu u kompleksu tla za zrak i vodu mogu prodrijeti kroz travu ili солому travnjaka.Cipele za аэратора travnjak je izrađena od kvalitetnog polipropilena plastike, ima dobru čvrstoću i trajnost.Vrlo koristan alat za održavanje travnjaka u dvorištu, pogodno za travu, travnjak, vrt, vrt i sl. se Lako nositi s remenčićima i s kopčama, izdržljiv, ne tako lako izgubiti i spadati.Cipele za аэратора travnjak je izrađena od kvalitetnog polipropilena plastike, ima dobru čvrstoću i trajnost.Čvrsti željezni šiljak stvara malu rupu u kompleksu tla za zrak i vodu mogu prodrijeti kroz travu ili солому travnjaka.Lako nositi s remenčićima i s kopčama, izdržljiv, ne tako lako izgubiti i spadati.Pomaže travnjaka udahnuti i apsorbirati potrebne hranjive tvari.Vrlo koristan alat za održavanje travnjaka u dvorištu, pogodno za travu, travnjak, vrt, vrt i sl.

Parametri proizvoda

Stanje:
100% Potpuno Novi
Materijal:
PP+Оцинкованное željezo
Boja:
Što je prikazano u obliku slika
Veličina Cipela:
Cca. 29,8*13 cm/66,14*5,12 u.
Popis paketa:
2* Газонная cipele sa travnjakom :
4* Remenje :
1 Pakiranje vijka + ključa :
1. Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja, hvala na razumijevanju. :
2. Monitor kalibriran na razne načine, a boja je element koji se prikazuje na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta, molim, uzmi ovaj kao standard. :

Roba u kategoriji